Onze diensten

Groei begint bij een slimme online marketingstrategie

Wij zijn een full service marketingbureau

Gericht op resultaat

Groei begint bij een slimme online marketingstrategie. De opties zijn eindeloos en daarom is focus zo belangrijk in dit proces. Wij beginnen daarom eerst met het analyseren van jouw doelgroep. Daarna beslissen we hoe we deze doelgroep het best kunnen bereiken en overtuigen om je doelen te behalen.

Social Media​​

Groei door een relatie met je doelgroep op te bouwen via social media zoals Facebook, Instagram, Pinterest en meer.

SEO

Groei door hoger te scoren in de Google zoekmachine en de vindbaarheid van je website te verbeteren.

Adverteren

Groei door te adverteren in Google Adwords en Social Media waarbij we van elke euro meer maken.

Marketing Strategie

Groei aan de hand van een duidelijke strategie om je doelgroep te overtuigen en je doelen te behalen.

Website & Webshop

Groei door een betrouwbare website of webshop te laten bouwen die uniek en conversiegericht is.

Content Marketing​

Groei door steengoede content die de aandacht van jouw doelgroep trekt en veel mensen bereikt.​

Fotografie & Video

Groei door content met professionele fotografie en video's en vertel jouw verhaal aan de hand van storytelling.

Analyse

Groei door de marketinginspanningen meetbaar te laten maken in bijvoorbeeld Google Analytics.

Consulting

Groei door te sparren met onze experts voor een kick-ass marketingstrategie. Online en offline.

In de huid van jouw doelgroep

Analyse

Om jouw merk te laten groeien, moeten we je merk en doelgroep beter leren kennen. Dat doen we aan de hand van marktonderzoek, bedrijfsbezoeken en het analyseren van de concurrenten .

We maken het meetbaar

Doelen opstellen

Na onze analyse komen we met een plan en meetbare doelen zodat het voor beide partijen helder is wat er moet gebeuren. We maken al onze werkzaamheden en het resultaat inzichtelijk.

we laten je merk groeien

Plan & Optimalisatie

Nu wordt het echt leuk, aan de slag met de actiepunten en werken aan de groei van je merk. Door middel van a/b testen blijven we optimaliseren zodat je de hoogste ROI behaalt.

Voor alles een antwoord en oplossing

Je kunt ons alles vragen

Växa Marketing biedt alle specialismen op het gebied van (online) marketing op één plek aan. Wij geloven dat veel aspecten in elkaar overlopen en we daardoor de beste kwaliteit kunnen leveren. Doordat onze webbouwers bijvoorbeeld nauw contact hebben met onze SEO-specialisten komen we van meet af aan met een beter scorende website.

Wat ons uniek maakt is dat we in de huid van jouw doelgroep kruipen en de taal van jouw merk leren. Dat zorgt voor marketing in harmonie met je merk. Daarnaast geloven wij erin dat groei de uitkomst is van succesvolle marketing.

Aan de hand van bedrijfsbezoeken, analyses van je doelgroep, de markt en van concurrenten leren we de taal van jouw merk spreken. Vervolgens maken we een groeiplan met meetbare doelen zodat we altijd weten waar het succes vandaan komt. Daarna is het tijd voor actie en blijven we optimaliseren voor het beste resultaat.

We hebben één keer in de week een informeel contact en daarnaast plannen we diverse momenten in met calls en meetings. Eén keer per kwartaal evalueren we de strategie en passen we deze waar nodig aan.

Na onze grondige analyse van jouw merk, je doelgroep, de markt en van je concurrenten maken we een groeiplan met meetbare doelen. We maken alles meetbaar en blijven optimaliseren. We geven je elke maand een update dus je weet altijd waar je aan toe bent en staat.

We hebben inmiddels de ervaring en expertise die tot  groei bij onze voorgaande klanten heeft geleid. Bekijk onze cases voor succesverhalen.

Een slimme online marketingstrategie is de basis van je groei.  Het schieten met losse flodders zorgt niet voor structurele groei, daar is een plan voor nodig met meetbare doelen. Door een grondige analyse vooraf weten we waar we moeten beginnen met deze groei. Daarna blijven we optimaliseren tot we erbij neervallen. 

Wij doen eerst een zorgvuldige analyse van je bedrijf en je doelgroep, maar ook van de concurrenten. We bepalen samen doelen en een groeiplan voor de komende tijd. Dan gaan we van start en door onze meetbare acties weten we precies aan welke touwtjes we moeten trekken voor groei.

Ons doel is merken laten groeien

Laten we dat samen doen

Contact